Na beider winst gisteren in 3B van het clubkampioenschap verzekerden ook Paul en Ghislain zich voor een plaats in PO1 dat na nieuwjaar start. In 3A blijven alle kaarten open wie Yannick als vierde mee vergezelt naar PO1. Ook de andere plaatsen in 3B zijn bekend: Alejandro en Rudi gaan naar PO2, Ria naar PO3.

In reeks 1 schuiven Frank en Tony wat naar boven in het klassement, zonder dat er bovenaan grote verschillen optreden. Grote verschillen zien we wel in reeks 2 waarbij de dagwinnaars van gisteren Luc en Carlo zich beginnen te onderscheiden.

5 reactie op “Ook Paul en Ghislain naar PO1”
  1. Volgens mij zijn jullie de afgelopen jaren gewoon wat te verwend geweest 🙂 Neen, het klopt. Het voorbije jaar was extreem druk voor me, en dan kwam het verslagje maken er niet meer van. Dat zou stilaan moeten verbeteren, dus ik doe mijn best om er elke week terug eentje te plaatsen. Vanaf volgende week 🙂

  2. zoals: het ene jaar is het andere niet. Vorig jaar ruim op kop, dit jaar ook maar dan langs onder te beginnen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *