Overlijden Frans Cox

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

dec 6, 2021 228 views

We ontvingen van zoon Piet het droevig bericht dat Frans Cox het voorbije weekend is overleden in zijn slaap. Toen SKOG in 1965 werd opgericht was hij één van de stichtende leden die SKOG mee boven de doopvont hield. Zonder die ambitieuze stichtende leden van 1965 was er geen SKOG geweest, zaten wij nu in 2021 op dinsdagavond niet gezellig samen te schaken in Mortsel.

Frans werd in dat openingsjaar derde in het clubkampioenschap en slaagde er in 1972 de titel van clubkampioen te behalen. (zie eregalerij)

Via de Facebook-pagina van onze club volgde Frans nog steeds het reilen en zeilen van onze club en in 2015 was hij ook zelfs één van hoge gasten van het 50-jarig jubileum van onze club.

Op de foto uit die beginjaren zien we vlnr René Torreele, Eddy De Kaey, Frans Cox, Staf Maes (boven) en Gérard Heynen, Hubert Bonjé en voorzitter Marcel Adams (onder)

We wensen familie en vrienden veel sterkt toe bij het overlijden van Frans.

2 reactie op “Overlijden Frans Cox”
  1. Ook mijn deelneming aan zijn familie. Toen ik nog een jonge speler was zijn we vaak samen onderweg geweest naar wedstrijden, en Frans had altijd machtige verhalen te vertellen… een bijzondere man.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *