Acht overwinningen en drie nederlagen of 72%. Dat is de score die Pascal in zijn simultaan als clubkampioen gisterenavond liet optekenen (en waarmee hij zijn persoonlijk percentage verbetert). Carlo (na een erg zuivere partij), Rudi (na een groot Sinterklaascadeau) en Bert snoepten hem een punt af, terwijl Jef, Jef, Ghislain, Johan, Bart, Sven, Herman en Karel verloren. Elf deelnemers is voor de simultaanspeler een goede zaak, natuurlijk, maar qua opkomst kon het toch wel beter. Zit er sleet op de formule of was het gewoon slechte timing?

5 reactie op “Pascal scoort 8 uit 11”
  1. Ik heb vandaag mijn grootmoeder ten grave gedragen, daarom dat ik gisteren niet ben gekomen… De voorbije week was voor mij emotioneel VEEL te zwaar…

  2. Ik heb vandaag mijn grootmoeder ten grave gedragen, daarom dat ik gisteren niet ben gekomen… De voorbije week was voor mij emotioneel VEEL te zwaar…

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *