Poll

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jul 31, 2007 246 views

De zomer is ondertussen halverwege en volgens de uitslag van onze poll heeft maar liefst 86% van de Skoggers een schaakboek in de valies steken. De tegenstand in Brasschaat en Interclub weze bij deze gewaarschuwd!

In onze nieuwe poll blikken we al even vooruit naar het belangrijkste onderdeel van het skog-weekend van 15 en 16 september. Vorig jaar gingen we met alle medewerkers bij wijze van experiment op zaterdagavond eten in een Mortselse pitazaak in plaats van de gebruikelijke Chinees. Vond je dit gezellig en lekker of wil je toch terug gaan Chinezen? Aan u de keuze in de poll in de linkermarge!

10 reactie op “Poll”
 1. Warning: Division by zero in /customers/skoudegod.be/skoudegod.be/httpd.www/polls.php on line 37

  Goed dat ik nog kan optellen zonder bliksemende Exceptions

 2. Op dezelfde datum is er ook de 1ste Memorial José Tonoli. Georganiseerd door Chess Club Anderlecht.

 3. Ja, het is toch wel vervelend dat Chess Club niet met ons heeft overlegd i.v.m. zijn rapidtoernooi. (Er zijn niet zoveel goede rapidtoernooien voor volwassenen, concurrentie is dan echt wel idioot.) Ik heb ze gevraagd dat in de toekomst te doen, maar kreeg geen enkele reactie. Aangezien hun prijzengeld meer dan het dubbele is van het onze, vrees ik dat de hoge Elo’s van vorige jaren voor het andere toernooi zullen kiezen.

 4. Misschien wachten de meesters om een deelnemerslijst van beide tornooien te zien. En kiezen ze voor het tornooi waar ze denken de grootste kans op een prijs te maken. Ik vermoed dat de meeste Antwerpse schakers sowieso voor Mortsel zullen kiezen.

  Kalenders afstemmen is een heel gedoe ; mocht ik één der Tonoli’s zien, breng ik het nogmaals ten berde. Ik heb trouwens uit redelijk betrouwbare bron vernomen dat Mieke Baecke (vrouw van Walter Tonoli)nu voorzitter is van CC Anderlecht.

 5. Totaal fout, Pascal, de link tussen schaken en China wordt
  steeds sterker; ge hebt het eerder deze week nog zelf
  kunnen horen van CD …

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *