Rapid Westerlo

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

apr 16, 2017 211 views

Nogal wat skoggers namen op paaszaterdag deel aan het rapidtornooi van Rokade Westerlo, tempo 15’ pppp. Het betrof een elogroepentornooi, met groepen van 8 spelers, en dus over 7 ronden._LEESMEER_ Hierbij onze uitslagen, met tussen haakjes de eloranking plaats in de betreffende groep:

Groep 1      Daniel Sadkowski (5)      3.5/7 ronden    gedeeld 4e op 8 deelnemers
Groep 2      Patrik Broekmans (7)     1.5/7                                  8e op 8
Groep 3      Lino Hiel  (1)                    2.5/7                                  6e op 8
Groep 3      Jan Viaene (8)                  1.5/7                                 8e op 8
Groep 4      Carlo Doossche (2)          3 / 7                                  6° op 8
Groep 4      Jacques Van Laer (7)       1.5/7                                 8e op 8

Er was bijzonder veel jeugd aanwezig, en dat maakte dat er in totaal acht groepen van 8 = 64 deelnemers waren. Persoonlijk vind ik de elogroepenformule leuker dan het Zwitsers systeem. Ik vrees dat de meeste deelnemers van onze club niet zo erg tevreden waren over hun persoonlijke score, maar het mag gezegd worden dat het een goed georganiseerde, prettige namiddag was daar in Westerlo, met misschien als enige minpuntje dat het er nogal duister was in de zaal.  Maar dat is geen excuus, dat gold voor iedereen.

Carlo.

2 reactie op “Rapid Westerlo”
  1. Een duistere bedoening ginder in Westerlo.Ik zag soms nauwelijks enig verschil tussen de zwarte velden en mijn zwarte stukken.Ook veel lawaai van talrijke kleine kinderen.Mijns inziens,niet voor herhaling vatbaar…

  2. het was leuk in Westerlo. Het enige minpuntje was het onbeschofte gedrag van een deelnemer. Een uitgestoken hand weigeren, stukken niet terug opstellen en zo meer.Een mens zou zich schamen dat hij een clubgenoot is. Ik zou zeggen : niet voor herhaling vatbaar, maar die hoop hebben we al lang laten varen…..

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *