Dankzij een (forfait-)overwinning neemt Ricky de leiding over van Pascal in de eerste reeks van het clubkampioenschap. Concurrent Stijn verloor immers van Patrik. Ook reeks 2 krijgt vers bloed aan de top. In de onderlinge match tussen de 2 reeksaanvoerders bleek Nikolaas de meerdere van Lino. Nikolaas dus op kop. In reeks 3 moest Richard een deel van zijn reeds ruime voorsprong afgeven door de remise tegen Jef DM. Gert won wel en komt daardoor dus een half puntje dichter._LEESMEER_ Paul B blijft in reeks 4 scoren en blijft dus mooi aan de leiding. In reeks 5 blijft Dries aan de leiding, maar die voelt wel de hete adem van een reeks achtervolgers. Reeks 5 wordt dit jaar wel geplaagd door forfaits, want nu moet ook Frank Hofman wegens persoonlijke redenen forfait geven. De gespeelde partijen tegen Frank worden geannuleerd, maar zullen wel mee verzonden worden voor de elo-berekening.
Denk eraan: volgende week (11 nov) is de club open en wordt er een inhaalronde gespeeld!

5 reactie op “Ricky aan de leiding”
  1. Per toeval zag ik dat volgende ronde Richard B zowel tegen Peter P als tegen Ludo V moet spelen. Ik dacht, ik meld het maar even…

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *