Derde ronde IC

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

nov 4, 2008 235 views

SKOG VI moest een 0-4 slikken, maar de andere SKOG-ploegen deden het prima: SKOG I won nipt van het sterkere TSM I, en er had zelfs hier en daar wat meer in gezeten, SKOG II won overtuigend met 3,5-0,5. SKOG III en V speelden gelijk, en SKOG IV versloeg Brussels met 3-1.
SKOG-Bezoekers: 14-12

8 reactie op “Derde ronde IC”
  1. Wegens overlijden vader geen tijd, en deze keer … geen verslag van mijnentwege.
    Groeten, Carlo.

  2. Kunnen de ploegkapiteins die hun uitslagen nog niet ingaven, dat effe doen? Kwestie van de statistieken volledig te hebben. Dank!

  3. Zondag 23/11 is er de topper Skog 2 – Chesspirant 1, in 4e D.
    We staan 2e in de rangschikking op 1 luttel puntje van de leiders Chesspirant. We hebben natuurlijk het thuisvoordeel. Het bestuur heeft besloten de inkomprijzen drastisch te verminderen, en zal gratis toeters en bellen uitdelen. Een cheerleadersbandje in het midden van de zaal zal misschien wat concentratieverlies met zich meebrengen tijdens de partijen, maar dat geldt ook voor de tegenstanders, behalve misschien bij Van Speybroeck, die riskeert daar inderdaad weinig hinder van te ondervinden. Zaterdagavond na sportweekend : alle spelers van Skog 2 naar bed. Om te slapen.

  4. Ik heb ook nog bengaals vuurwerk: telkens iemand van ons een partij wint, schieten we een paar pijlen af.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *