Omdat de meeste spelers geen partijen hebben in te halen én omdat er Zilveren Toren werd gespeeld, was het een rustige clubkampioenschapavond. Toch werden er enkele belangrijke partijen gespeeld.
In reeks I maakte Jan gehakt van Andrejs vreemde opening en maakte daarmee duidelijk dat de titelstrijd allesbehalve gestreden is. De clash van volgende week tussen Jan en Pascal wordt cruciaal._LEESMEER_

In de tweede afdeling speelden Wout en Frank remise, terwijl Herman Paul versloeg. Wout heeft de beste papieren, maar Dries, Frank en Quinten volgen op korte afstand.
In reeks 3 ligt de strijd terug volledig open nadat Gert Willem versloeg. Gert komt nu naast Jef in het klassement, met Kenneth in de slipstream. Leuk is dat alledrie deze spelers nog onderling tegen elkaar moeten spelen. Spanning gegarandeerd!

12 reactie op “Rustige inhaalronde”
  1. Hi everybody. Ik verjaar vandaag en het staat nergens vermeld. Vandaag ben ik precies 2/3 eeuw oud ! Ik weet alleen niet goed om hoe laat. Aan mijn snotterende bronchitis te zien heb ik niet veel goesting om dat laatste derde helemaal af te maken.

  2. Carlo, op de website van KBSB staat dat uw verjaardag 16-06-19xx is, (ik heb wegens zelf opgelegde censuurmaatregelen de laatste 2 cijfers van uw geboortejaar weggelaten). Misschien iets voor de secretaris om recht te zetten? Ik had me al verheugd tijdens de algemene vergadering op een lekkere versnapering van uwentwege.
    Bij deze: gefeliciteerd!

  3. Hogere wiskunde is nooit voor mij weggelegd, gelukkig hebben we hier nog een slimme webmaster annex kandidaat clubkampioen om wijsneuzen als ik te corrigeren.

  4. Carlo, ’t is aangepast.
    Volgend jaar kan je in alle glorie op de juiste dag verjaren!
    Nog een late proficiat.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *