Schaakles op 19 mei:

Avatar foto

DoorJan T'Sas

mei 5, 2020 245 views

Is het je ook al overkomen dat je gewonnen staat, maar dat je de verdediging van je tegenstander maar niet gekraakt krijgt? Of omgekeerd: stond je ooit verloren, maar wist je de stelling zo te blokkeren dat je nog remise maakte? Waarschijnlijk was hier dan sprake van een ‘vesting’. Over dat bijzonder interessante maar zelden besproken thema geeft Daniël (Sadkowski) op dinsdag 19 mei, van 20 tot 22 uur, schaakles! Daniël bekijkt samen met ons allerlei stellingen en nodigt iedereen ook uit om mee na te denken en zetten voor te stellen.

Een aanrader! Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@skoudegod.be. Je krijgt tegen dan een uitnodiging met meer info om te kunnen deelnemen. Gezien de coronamaatregelen wordt het een virtuele les, aan je laptop of pc dus. En zo zien we elkaar nog eens terug!

8 reactie op “Schaakles op 19 mei:”
  1. Hebben zich tot nu toe gemeld: Quinten, Jan DG, Jeroen, Hugo, Alejandro, Philip, Kenneth, Rudi K …

  2. Verder aangemeld: Rudi L, Bert, Jef, Herman. Zo zitten wel al aan 15 deelnemers!

  3. Hallo Jan,

    is deze les open voor niet-leden? Lino bracht me op de hoogte. Ik zou de info graag onze de leden van Rokade Westerlo vespreiden.

    groeten,

    Steven Bellens

  4. Dag Steven, wat is je mailadres? Dan antwoord ik langs die weg, dat is handiger.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *