Simultaan én blindsimultaan

Avatar foto

DoorJan T'Sas

aug 29, 2010 368 views

Nu dinsdag speelt clubkampioen Ricky simultaan tegen alle clubleden die daar zin in hebben (max Elo 1900). Elk jaar een boeiend aangelegenheid waar iedereen zin in heeft, wees er dus op tijd bij! We starten stipt om 20.30 uur.

Tegelijk zal in het kleine zaaltje een blindsimultaan plaatsvinden. FM Jan Rooze oefent blind tegen twee tot vier spelers van onze club, daarover ontving je al een mail. Voor Jan is dit een training met het oog op het Inventichess Schaakfestival in o.a. het Stadhuis van Antwerpen, nu donderdag vanaf 15 uur. Een gratis evenement met tal van schaakactiviteiten, met niemand minder dan GM Jan Timman aan het roer. Gratis voor jou en het hele gezin, maar je moet vooraf inschrijven via www.inventichess.com

 

2 reactie op “Simultaan én blindsimultaan”
  1. JT, dinsdag speelde ik remise tegen Jan Rooze, en donderdag op het Stadhuis won ik van Stefan Docx, mag ik nu nog altijd niet op bord 1 van ploeg 1 in de IC in de plaats van Alain ??

  2. idd Carlo mooie prestatie tegen Stefan winnen ! Zelf speelde ik remise tegen IM De Jong en ja hoor met e4 a6 d4 h6 🙂 maar je mag gerust mijn bord hebben 🙂

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *