Acht uit acht. Daarmee staan SKOG 1 en 7 na vier interclubronden (mee) aan de leiding. Gevleid misschien, want tegen beide teams bood Borgerhout meer weerstand dan van hun rating mocht worden verwacht. Het waren dan ook nipte zeges en bij SKOG 7 kwam er zelfs (alweer) enig tijdnoodtumult kijken. Ook SKOG 3 won zijn ontmoeting, maar onze vier andere ploegen verloren.

4 reactie op “SKOG 1 en 7 blijven winnen”
 1. Een statistiekje uit onze reeks 4F.
  Lino is, zoals vermeld in het verslag, goed bezig. Hij scoorde op bord 1 een perfecte 4 op 4 met zijn 1920 elo tegen een gemiddelde van 1800 elo, en die 120 verschil doen er dus wel degelijk toe.
  Elke ronde treden er 12×4 = 48 spelers aan, maar er zijn clubs die veel switchen, zodanig veel zelfs dat er in totaal op amper 4 ronden al 76 verschillende spelers werden opgesteld. Slechts 15 daarvan speelden alle 4 ronden mee, waarvan niet minder dan drie in onze eigen ploeg !
  Slechts een enkele andere speler haalt ook 4 op 4, Maarten Sysmans (1778) van Schilde, maar dan op bord 2 en tegen een gem. eloweerstand van 1695, en dat is toch ook een fraaie prestatie.
  Er is, gelukkig, geen enkele speler met 4 nederlagen !

 2. Voor mensen die dit jaar nog naar KGSRL moeten : parkeren kan je op zondag gratis in de buurt van RAMEN en RABOT (parkeermeters). Is 5-10 min. stappen van de Abrahamstraat 46. Nog beter is auto parkeren aan de Gentse ring (grote gratis parking – naam even kwijt-) en de tram nemen tot bijna voor de deur van het clublokaal.

 3. Ik was trouwens ook te laat, hetzij 7 minuten. Ik mocht echter mijn partij niet aanvangen vooraleer ik de ploegopstelling had doorgegeven aan de KGSRL-IC-verantwoordelijke. Dit was niet de kapitein van KGSRL 16, de ploeg waar we moesten tegen spelen. Blijkbaar schrijft het reglement dit voor.

 4. Ja, het reglement zegt dat je in principe voor het matchbegin de ploegopstelling moet voorleggen aan de tegenstander, die het dan nog eens mag checken adhv de officiële spelerslijst. Sommigen vragen daar expliciet naar. Ze hebben inderdaad dat recht.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *