Na twee ronden in de Zilveren Toren competitie staat SKOG 1 vierde in de stand. Na een knap gelijkspel tegen een sterker Geel in de eerste ronde, moest in de tweede ronde een zwakker dan gewoonlijk opgekomen Borgerhout voor de bijl. Dat gebeurde in Siberische omstandigheden (de verwarming was stuk) en met het kleinste verschil. SKOG 2 en 3 waren bye.

4 reactie op “SKOG 1 goed gestart in ZT”
  1. der is iets mis met de skotto. Ik moet terug met wit tegen Pascal (geen probleem natuurlijk) , maar dat was vorige dinsdag ook al zo….

  2. Neen Jan, de SKOTTO maakt geen fouten. Alleen hebben we vorige dinsdag blijkbaar met de verkeerde kleuren gespeeld. Ik had normaal gezien wit 🙂 Om maar te zeggen dat we ons goed hadden voorbereid!

  3. Aha, maar dan zullen we volgende dinsdag niet opnieuw dezelfde fout maken en spelen zoals aangegeven!

  4. raaar…. 5 weddingschappen op de partij van mezelf met wit tegen Pascal. 1 wit wint, 4 zwart wint.Maar de partij is al gespeeld en op remise geeindigd! rare jongens, die Skoggers………..

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *