De Interclubcompetitie loopt naar zijn einde en de prijzen zijn nog lang niet gedeeld. Voor onze ploegen betekende deze ronde een lach en een traan. SKOG3 boekt een onverwachte maar zeker niet onverdiende zege tegen de derde in de stand. Die overwinning is des te belangrijker omdat nog vier ploegen in aanmerking komen voor degradatie. Onze ploeg heeft nu zijn lot volledig in eigen handen.

_LEESMEER_

Ook SKOG1 deed wat het moest doen: winnen. Aangezien ook concurrent KGSRL5 won, gaat onze ploeg met één punt meer dan Gent voor de titel. De laatste ronde wordt beslissend. Minder goed verging het SKOG2 en 7, allebei nog in de running voor een podiumplaats. SKOG2 verloor, SKOG7 speelde gelijk. Voor het eerst in lange tijd verloor ook SKOG4 nog eens. SKOG5 beëindigde zijn competitie met een nederlaag (bye in de laatste ronde), SKOG6 speelde mooi gelijk.

17 reactie op “SKOG 3 boekt belangrijke zege”
 1. Ik hoorde na de overwinning van SKOG 3 een collectief oef-gevoel door de club waaien. Knap, mannen! Ook SKOG 1 was heel opgelucht, want na het openingsuur had ik al sterke twijfels over de stellingen van Jan T (maar dat bleek onterecht), Constantine en mezelf. Voor mezelf was het meteen de 20ste officiële partij op rij zonder nederlaag, al was het ook nu weer bijzonder nipt.

 2. Zowel voor SKOG 1 als voor SKOG 3 geldt dat in de laatste ronde een gelijkspel volstaat voor mathematische zekerheid (van reekswinst of behoud)

 3. Zowel voor SKOG 1 als voor SKOG 3 geldt dat in de laatste ronde een gelijkspel volstaat voor mathematische zekerheid (van reekswinst of behoud)

 4. Ik zou zeggen: maak er de laatste ronde maar 21 partijen zonder nederlaag van 🙂

 5. En SKOG 2 gaat voor zilver: een minimale overwinning is voldoende! Een gelijkspel is hoogstwaarschijnlijk ook wel genoeg…

 6. Etentje : na afloop van de laatste ronde, op zondag 16 maart blijven we altijd eten in het cllublokaal beneden, waarbij de drank bij het eten voor rekening van de club is. Gelieve u dinsdag (morgen) of de week nadien op te geven als deelnemer, dan kunnen we dinsdagavond laat bij de mensen van het restaurant plaats reserveren. U kan zich ook hier op het forum aanmelden natuurlijk. Smakelijk en hopelijk hebben we op 16 maart iets te vieren.

 7. Ik doe mee met de slemp- en schranspartij! Hopelijk hebben we wat te vieren!

 8. Ik verwacht dat SKOG4 ook wel iets te vieren zal hebben, ben er dus ook bij

 9. Ik hoop slechts dat het geen feestje in mineur zal zijn…Stel dat SKOG 1 geen kampioen wordt en SKOG 3 degradeert…

 10. Ik hoop slechts dat het geen feestje in mineur zal zijn…Stel dat SKOG 1 geen kampioen wordt en SKOG 3 degradeert…

 11. @Patrick, dat zal enkel invloed hebben op de drankconsumptie, geloof ik …

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *