Brasschaat 5 stond voor deze ronde tweede in het klassement, met slechts éénpunt achterstand op de eerste. Dat was dan ook te zie aan hun opstelling: op alle borde een stuk sterker dan SKOG 3. Toch begon de match goed voor ons: Bart kwam na e opening beter te staan; nam dan remise aan tegen Guy Baete. Invaller Michiel, op bord vier, leek na een goede opening even in moeilijkheden te zullen komen maar wist toch een afwikkeling naar een winnend pionneneindspel te vinden.
Op het eerste bord had Patrik een pion minder, maar een actievere stelling, toen zijn tegenstander een mat op de achtste rij overzag en een toren verloor. Matchwinst binnen dus. Tobias speelde een twee paarden verdediging. Hij wist alle dreigingen van wit af te wenden en speelde remise.
Twee heel belangrijke punten in de strijd voor het behoud. Als we in de laatste ronde niet verliezen van Geel zijn we gered.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *