Skoggers die blitzen, het was ooit anders. In de liga-blitz eindigde Daniël ex-aequo eerste, samen met Gorik Cools, maar met minder scheidingspunten. Op één na werden alle ratingprijzen ook door Skoggers weggekaapt. Meer details volgen nog…

2 reactie op “Skog blinkt uit in Liga-Blitz”
  1. Meer details: 19 deelnemers waarvan 7 van Mortsel, 8 prijzen waarvan 4 voor Mortsel. Zeker niet slecht dus. Behalve Daniël wonnen ook Ricky (gedeeld derde), Nikolaas (zesde, prijs -1900) en Kenneth (-1600) een prijs.

  2. Ik wist niet dat dit tornooi plaatsvond. Nu goed, ik zou sowieso voor Leuven hebben gekozen omdat dat een heel weekend was (ik ben dus schaakverslaafd). In Leuven had ik een beetje pech omdat ik niet meer in aanmerking kwam voor de prijzen Vlaams-Brabant. Ja, ik weet het .. het leven is kiezen 🙂

    Bij gebrek aan een goede onlineschaakkalender (??) baseer ik me op de kalender in Vlaanderen Schaakt. Op 25 november neem ik waarschijnlijk deel aan het Belgisch Snelschaakkampioenschap te Charleroi. Wie wil meebollen, laat maar iets weten.

Reacties zijn gesloten.

Schaakkring Oude God