Voor aanvang van de zevende ronde van de Zilveren Toren had ZT-verantwoordelijke Quinten zijn teams al ingelicht over het belang van deze ronde. Voor SKOG I werd het echter een topper in mineur. _LEESMEER_
Enkel Daniël kon een halfje afsnoepen van Moretus, al had er waarschijnlijk meer in gezeten. De 3 andere borden hadden duidelijk een off-day.

SKOG II deed het dan weer prima. Guy, Dries en deels Tobias zorgden voor een mooie overwinning en een klim in het klassement naar plaats 4.

SKOG III wachtte een uur tevergeefs op de tegenstander. TSM 2 verontschuldigde zich ondertussen wel voor hun afwezigheid.

9 reactie op “SKOG II doet het prima in de ZT”
 1. Laten we toch niet vergeten dat ook SKOG III het prima doet in de ZT: we boeken de ruimste overwinning en verkleinen onze achterstand op de leider van 4 naar 1 bordpunt.
  En dat klaren we allemaal in een dik uur in een minimaal aantal zetten…
  En dan krijgen we nog geen titeltje op de site…

 2. Frank, oppassen, want indien de tornooileider TSM 2 uit het tornooi gooit dan zullen alle reeds gespeelde partijen tegen TSM 2 worden naar 4-0 overwinningen herleid wat tot verschuivingen kan leiden.

 3. Wat is er dan eigenlijk nog allemaal gebeurd op het derde bord Van Tichelen – De Hert dan?

  Toen ik doorging zag ik dat robert gewoon een kwaliteit achterstond of zo?

  Hoe dan ook 🙂 na gisteren ziet het er zeer sterk naar uit dat Oude God 1 en Hoboken 1 elkaar volgend jaar mogen ontmoeten in 1e afdeling,

  tot volgend jaar! 😀

 4. @Quinten: wonderlijk toch, hoe ironie verloren kan gaan op webfora. Wat mij betreft, mag die ploeg er stante pede uitgesmeten worden. Wat ze doen is onbeleefd en het leidt tot competitievervalsing. We leveren met plezier ons onverdiende klassement weer in.

 5. @Frank: In artikel 23 van het reglement van de ZT staat: “Een ploegforfait heeft behoudens aantoonbare overmacht uitsluiting uit de bestaande competitie tot gevolg.” Het is ondertussen al het tweede ploegforfait van TSM 2. Tenzij ze twee keer door overmacht verhinderd waren om te spelen is dat dus wat er zal gebeuren.

 6. @wouter Bart is iets te gretig beginnen spelen en vergat te rokkeren. Hierdoor kwam zijn koning en de partij in het gedrang. Jammer. een kwal is uiteindelijk niet veel voorsprong.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *