SKOG wenst haar leden een schitterend 2010, zowel op persoonlijk als op schaakvlak! Bij deze gelegenheid bieden we meteen een nieuwtje aan op deze website: de nieuwsbrief. Ideaal voor wie steeds op de hoogte wil blijven van het laatste SKOG-nieuws! Dank trouwens voor de tip, Quinten!_LEESMEER_

Ik neem meteen ook de gelegenheid te baat om de mensen die al vele jaren meehelpen om van deze website het succes te maken dat hij geworden is, te bedanken. Deze site is alles behalve een éénmansproject! Er zijn de talrijke verslaggevers (van Carlo op buitenlandse toernooien tot de ploegkapiteins van Interclub en Zilveren Toren), Nikolaas die de probleemrubriek verzorgt, de bestuursleden die ook af en toe een bericht plaatsen, en ook zeer gewaardeerd zijn de Skoggers die me nieuwe ideeën aanreiken voor de site, zowel op praktisch als technisch vlak. U ziet het, deze site is teamwork!
En natuurlijk gaat ook mijn dank naar u, de bezoeker, die gretig gebruik maakt van de mogelijkheden op deze website om zijn mening te geven. Een gelukkig 2010!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *