Volgens Interclub-toernooileider Luc Cornet bestaat de mogelijkheid dat de Interclubronde van komende zondag wordt afgelast wegens mogelijke sneeuwval. Wie zeker wil zijn dat hij zondag om 13u niet voor een gesloten deur van het Theatercafé staat, kan dit ten laatste zondagmorgen om 10u checken op Schaakfabriek.

7 reactie op “Sneeuw – Interclub: 1-0 ?”
 1. Er zal sowieso niet worden geschaakt aangezien het zout op is. Goed zo, anders valt te vrezen dat er kabeljauwen opduiken in de Leie.

 2. Op de site van de KBSB staat: “Indien er toch een uitstel zou zijn, maar beide ploegen uit één ontmoeting zouden toch willen spelen, dan mag dit.”

 3. Wout, mijn email naar jou toe met de uitnodiging om zondag te spelen is teruggekeerd, “no connection”. Je bent langs deze weg geïnformeerd. Let’s play soccer !

 4. Schalkse Carlo !
  Ik zou zeggen: “Op naar de 100 reacties!”.
  En als je een verpleegster nodig hebt zondag, om de winterse uitglijpartijen te verzorgen, moet je mij maar opstellen in je ploeg !

 5. @ carlo, vreemd, mijn moeder had al hetzelfde probleem bij een collega van haar… misschien is het onze nieuwe anti-virus die ik niet goed heb afgesteld 🙁
  ok, ik zal er zeker zijn als het doorgaat 😉

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *