18 reactie op “Topzondag voor SKOG!”
 1. blijkbaar zijn de resultaten van onze club ook niet verwerkt in de klassementen

 2. volgens mij heb ik tegen maarten de vleeschauwer gespeeld.
  maar achter het bord zie ik wel meer dingen die er niet zijn.

 3. Dries,

  Heb je ook gewonnen tegen Maarten ? Ik dacht dat het remise was geworden, na die schaak met paard…

 4. Gecorrigeerd, Dries. En inderdaad, Dries had gewonnen na de schaak.

 5. Ik heb de eindestelling van Dries zelf ook gezien. En nee, het was geen eeuwig schaak of remise. Dries kon na de verplichte koningszet van wit de dames afruilen, vervolgen met een familieschaakje op f1 en de witte toren winnen op h2. Leuke combinatie om de partij mee te eindigen!

 6. Niet alleen staat SKOG VII eerste en SKOG I derde maar ook SKOG IV is goed bezig met een voorlopige tweede plaats.

 7. Pascal
  ik heb 6/7 en ook Gert met z’n 5.5/6 zou niet misstaan in dat lijstje

 8. Onze ploeg heeft ook nog maar 7 partijen gespeeld. Er is één forfait en een bye in onze reeks (5E). Dus dit jaar slechts 9 partijen voor de SKOG4-kernspelers.

 9. Prachtresultaten halen is altijd makelijker tegen lagere elo”s als dat tegen gelijke of hogere elo is dan is dat uiteraard een prestatie!

 10. Klopt Atal; ik scoor 5.5/6 tegen gemiddeld 1456.
  Ik vermoed dat dit volgens Arpad Elo licht beter is dan verwacht.

 11. Hi, nu zondag 20 mrt verplaatsen mijn drie ploeggenoten zich rechtstreeks naar Brasschaat. Dat maakt dat ik alleen achterblijf, in Mortsel. Heeft iemand nog een plutske voor een arm dutske in een auto ?? Dank u wel.

 12. Over verplaatsingen gesproken, zowel voor de IC als voor de ZT. Alle chauffeurs die over het aan gang zijnde bijna beëindigde seizoen menen daartoe in aanmerking te komen kunnen bij de PM hun verplaatsingsvergoedingen inreiken, à rato van 20 ct. per km. De club bedankt hen voor hun inzet en terbeschikkingstelling van de auto.

 13. Beste Carlo, als ex-IC ploeggenoot kan ik u niet in de kou laten staan. Ik rijd al met mijn 3 andere ploeggenoten richting Brasschaat, maar als de heren achteraan een beetje meewerken, is er vooraan nog wel een plaatsje vrij. Ik ben tussen 13:15 en 13:30 aanwezig aan het MLC. Als je daar ook kan zijn, dan is uw verplaatsing geregeld. Laat maar iets weten!

 14. Hoi Wim, bedankt. K zal mijn stoel goed vooruit schuiven ….. Ben er om 13.15h

 15. Ik heb alleen 1 jeugdspeler in mijn auto. Dat manneke is nog geen 1m50, die kan dus zeker naast mij vooraan. Ge hebt dus de volledige achterzetel ter beschikking. Ik hoop dat dit voldoende zal zijn. Wilt ge als nog liever bij Wim in de koffer, voor mij niet gelaten.Laat maar weten…

 16. In de kalender hiernaast staat IC R11 geprogrammeerd op zo 27 maart. Volgens mij is dat fout, en wordt de laatste IC gespeeld OP ZONDAG 3 APRIL !!! Corrigeert de webmaster dat even ? Misschien expliciet de aandacht daarop trekken in een apart artikeltje ? Gisteren liepen er ook enkele skoggers rond met een verkeerde datum voor die R11

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *