In de vier reeksen van het clubkampioenschap beginnen de kanshebbers op de titel zcih stilaan te roeren. Nu ongeveer 2/3 van de partijen zijn gespeeld, kijken we eens naar de standen.

In reeks 1 heeft Daniel al een voorsprong van 2 punten en lijkt daarmee onbedreigd de titel te zullen binnenhalen. Pascal volgt op 2 punten met Tony, Dries, Jan en Tobias in het kielzog. _LEESMEER_

De remisevloek die lange tijd over reeks 2 hing, lijkt voorbij. Er wordt nu gescoord en daardoor komen er ook verschillen in de stand. Herman en Jan verloren beiden nog niet en het lijkt er dan ook op dat de eindstrijd tussen hen beiden zal plaatsvinden. Guy, Jan en Carlo zijn evenwel niet uitgeteld en volgen op korte afstand.

In de derde afdeling lijkt enkel Wijnand leider Gert nog ietwat te kunnen volgen in de titelstrijd.

Bert staat er het beste voor in reeks 4 met een straffe 8,5/9. Frank (evenveel punten maar 2 matchen meer gespeeld) en Karel zullen uit hun pijp mogen komen om hem nog te kunnen bijhalen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *