Ondanks een wat tegenvallende laatste ronde, waarin geen enkele SKOG’er kon winnen, heeft onze club toch twee ratingprijzen bemachtigd. Nikolaas speelde remise tegen FM Kim Le Quang (ELO 2315) en haalt daardoor een TPR van 2179, een veertiende plaats in het algemene klassement en de eerste plaats in de categorie 1900-2099. Hendrik speelde remise tegen Benjamin en won hierdoor de categorie tot 1500, met een TPR van 1624. _LEESMEER_
Over het volledige toernooi wint de SKOG in totaal uiteindelijk 192 ELO-punten. De verdeling:

Hendrik  +85
Benjamin +61
Nikolaas +49
Carlo +21
Luc +8
Jan -4
Tobias -28
8 reactie op “Twee ratingprijzen in Charleroi”
  1. Remises tegen 2280 en 2315, zouden we Nicolaas niet op bord 1 zetten van onze IC ploeg? En dat Hendrik een talent is wordt hier alleen bevestigd. Maar ook zijn broer Benjamin speelt een uitstekend toernooi! De oudjes hebben het knap gedaan tot op het einde.. ik kwam met Carlo 50 minuten te laat bij de laatste ronde… hie noemt die man alweer van dat syndroom?
    Een zéér leuk toernooi, een aanrader voor allen!

  2. Tobias, zijn dit elovariaties die zowel gelden voor een Fide als voor een nationale elo ?

  3. Dit zijn de variaties in de nationale ELO’s, berekend met de nationale ratingen van de tegenstanders.

  4. Goed gedaan, jongelui! En bedankt voor al die Elo-punten die we jullie binnenkort weer gaan afpakken… Intussen nog meegeven dat Nils 3,5/9 haalde in Tsjechië met een tpr van 2203.

  5. Luc, leuk dat je je, dat is nieuw, bekommert om een verslag, onlangs in Namen, en nu in Charleroi. Het komt de club, de betrokken spelers, schakers van andere clubs, en het trouwe thuispubliek goed uit. Je directe stijl met diagrammen, tabelletjes enz. spreekt waarschijnlijk de meeste mensen wel aan. Onze manier van werken, van denken, van verslag uitbrengen is totaal verschillend, het kan de hele Skog omgeving alleen maar rijker maken. Carlo, collega-verslaggever.

  6. Leuke gevarieerde verslaggeving, Luc! En proficiat voor de knappe prestatie, Skoggers!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *