Komende dinsdag wordt weer een hoogdag voor SKOG. De finale en troosting van de Beker Adams 2010 2011 zullen dan worden gespeeld, en live becommentarieerd worden voor het publiek door ex-Belgisch Kampioen Robert Schuermans. Een niet te missen avond en iedereen is dus van harte welkom om 20u15 voor deze topavond!

Het programma ziet er alvast veelbelovend uit:

De finale wordt gespeeld door Pascal en Nikolaas. Pascal moet winnen met  wit. Hij speelde al 4 keer in ‘het zaaltje’, waarvan 3 keer in de finale, die hij telkens wel verloor. Met winst haalt Pascal ‘de dubbel’ binnen, wat geleden is van 2007 toen Jan zowel het Clubkampioenschap als de Beker Adams won.

Voor Nikolaas is het de allereerste keer dat zijn partij becommentarieerd wordt. Het staat dus al vast dat de Bekerwinnaar iemand zal zijn die nooit eerder deze trofee won.

In de troosting heeft Dries wit tegen Jan. Jan moet winnen. Voor Dries is het het tweede jaar op rij dat we hem in het zaaltje zien. Na zijn zegetocht vorig jaar strandde hij in de finale tegen Bart. Nu werd zijn zegereeks pas gestopt door Nikolaas.

Jan is vaste klant in het zaaltje. Hij speelde er al 14(!) keer, waarvan 8 keer de finale, die hij 4 keer won. Een indrukwekkend palmares.

Tot dinsdag!

2 reactie op “Uitnodiging voor topavond”
  1. Ik veronderstel dat het gaat om de finale van de de Beker Adams 2011 ?!

  2. Ja, in 2010 stond dries in de echte finale, niet in de troosting.
    Dus het gaat hier wel degelijk over het jaar 2011…
    Jammer dat ik niet ga kunnen komen kijken, ik zou er graag bijzijn.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *