In het clubkampioenschap is het er in de meeste reeksen alleen maar spannender op geworden. In reeks 1 won Jan van Bjarne. De voorzitter gaat nu zelfs aan de leiding van deze reeks. Een beloning voor zijn solide spel in deze CK. Jan verloor tot dusver slechts 1 partij (van Daniel ) en heeft met nog 2 partijen te gaan zelfs zicht op de titel. Het zou voor Jan zijn eerste titel in het CK zijn sinds 2007. Maar zo ver is het nog lang niet. Daniel heeft met 5.5 punten alles nog in eigen hand. Bjarne is met 5 punten ook nog niet uitgeteld.
_LEESMEER_

In reeks 2 won Jan met zwart van Mart. Behalve dat dit rijmt betekent dit dat voor Mart de eindzege verkeken is. Het is in deze reeks nu uitkijken naar de (allesbeslissende?) partij tussen Carlo en Patrik op 15 maart. Een datum die beide heren ongetwijfeld al gemarkeerd hebben in hun agenda's.
In reeks 3 nog maar eens een overwinning voor Maarten
die het niveau van zijn reeks lijkt te zijn ontstegen. Al moest hij dinsdag tegen Patrick alles uit de kast halen. Ewout is nog niet uitgespeeld; tussen Maarten en Ewout staat een titanenstrijd geprogrammeerd op 15 maart.

In reeks 4 speelden Frank en Sander remise en houden daarmee hun kansen en hoop levend. 

In reeks 5a won Arno van Philip met wit. Als Arno aanstaande dinsdag dat kunstje met zwart herhaalt dan mengt hij zich in deze reeks alsnog in het einddebat. 

In reeks 5b werd er niet gespeeld. Freddy is praktisch al kampioen van deze reeks; aanstaande dinsdag kan hij tegen Wouter zijn titel officieel maken. Of gaat Wouter, die eerder al 2x won van Seppe nog maar eens zijn stempel drukken op dit CK?

3 reactie op “Update Clubkamioenschap”
  1. Ik denk dat het een unicum is dat er in maart nog geen enkele reekskampioen bekend is.

  2. Leuk dat we er voor het CK een commentator bij hebben. Mooi werk, Mark!

  3. en ik kan alleen maar herhalen : dit CK is er een om te ge van te smullen , in alle reeksen! Nog een paar jaar , en ik zal (vanuit 5e reeks) lekker van alle partijen kunnen genieten . Leuk schaak-pensioen!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *