Update corona

Avatar foto

DoorJan T'Sas

mei 19, 2020 230 views

De Stad Mortsel heeft de lockdown voor verenigingen als de onze ineens verlengd tot 30 juni. Tot dan blijft ons lokaal dus verboden terrein. We willen ons clubleven toch zo actief mogelijk houden en denken binnen het bestuur verder na over nieuwe initiatieven. Aarzel niet om zelf suggesties te doen! Volgende week dinsdag blitzen we op Lichess. Nieuw is dat het een Zwitsers toernooi wordt.

3 reactie op “Update corona”
  1. In ’t Periodiekske staat te lezen :
    Het Mark Liebrecht Centrum is eigendom van het dekenaat Rupel/Nete afdeling Kontich.
    De stad Mortsel heeft nu haar lopende erfpacht bij het dekenaat verlengd tot 2064 en bewaart hierdoor de MLS tot op zeer lange termijn van sluitingsgevaar. Dat zou op zich goed nieuws moeten kunnen zijn voor de SKOG. Veel zal afhangen van hoeveel schakers hun aktiviteit kunnen ontplooien bij corona afstand. Een datum van herneming der aktiviteiten van de MLS is nog niet bekend : “weldra”.

  2. Tegen dan bestaat onze club 99 jaar, als ik me niet vergis. Die 100 moeten we dan toch volmaken…

  3. Ik heb vernomen via facebook dat Ken ermee stopt met het café. Spijtig wel?, hopelijk komt er een evenwaardig of beter altenatief.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *