5 reactie op “European Online Chess Championschip”
  1. Ik zie dat Maarten en Carlo zullen deelnemen in Brugge. Ik heb her reglement der nog eens op nagelezen en zal niet meedoen. Ik vrees namelijk dat het daar geen leuke bedoening wordt. Geen kijkers , je mag ook niet rondlopen en naar andere borden gaan kijken. En als de partij gedaan is : weg wezen ! Niet wat napraten een den toog… nee, dat wordt niet leuk.

  2. Jan V, je bezorgdheid ontroert me, ik heb eens goed nagedacht maar ik speel toch wel mee in Brugge. Ik heb vandaag betaald. Ik trakteer mezelf wel met twee keer een hotel overnachting de dinsdag en de zaterdag, en de overige dagen met een treinbiljet 1e klasse, dat moet de zaak acceptabel en troostbaar houden, niet ? Wat moet een mens anders doen, ik kan naar Rimini vliegen, of Catollica, verschrikkelijk veel jaren geleden zat ik in de buurt, in Lugano, Timman signeerde daar zijn boek voor mij, 7/3/1983 “Het groot analyse boek” ’t is prima zoals het nu is, Jan, Brugge is piekfijn voor mij, meer dan behoorlijk. Kom midden in dat tornooi nog maar eens goededag zeggen, net zoals je 2 jaar geleden deed in Charleroi, dan drinken we samen elk een Karmeliet of drie, die ik stiekem op de trein zal hebben meegebracht.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *