Wie maalt er over onze skog 7, als in het hoge Noorden het poollicht ronddwarrelt ? Als de 1 van je club een schitterende ronddwarrelende prestatie neerzet, die historisch moet genoemd worden ? Opgelet : deze club is niet zonder geschiedenis, na 48 jaar, en niet zonder bijzondere prestaties. Maar, de situatie na vandaag is wel bijzonder en roept herinneringen op aan de generatie van Van Hemelrijck, Peleman, Van Der Stappen, T’Sas, Werner, Van Elsen, Talon, vader De Kaey, Pierre Guldentops en af en toe als invaller ikzelf aan bord 8. Dat moet een jaar of vijftien/twaalf geleden zijn, schat ik. En waarschijnlijk vergeet ik een paar mensen ….
Verdere commentaar laat ik vandaag aan de spelers van ploeg 1 en hun woordvoerders.

Interclubje tegen Deurne 4, moet te winnen zijn. We hebben het gewonnen met amper 2.5-1.5 Die van Deurne hebben het prima gedaan, ze kunnen het ook niet helpen dat wij in een verkeerde reeks zitten. Wie ging er vandaag in de fout ? Onze nationale Jef. De man met 4 op 4, na een – herinnering – 9 remises vorig jaar en 1 winstpartij. Jef die vandaag nog eens verliest, en mooi niet de ploeg onder druk zet, want net voordien had Heidi met een verbijsterend mooie ..,Tc3 wit kapot gespeeld en had ik ook gewonnen na een “flexibele behandeling van mijn strategie”, iets wat ik volgens Rudi Luyten vroeger te weinig kon opbrengen en daardoor partijen verloor. Rudi bracht deze remise naar huis, waar hij individueel altijd zou geprobeerd hebben om te winnen, maar dit is interclub. Wij gaan hier onze aspiraties niet zo maar opbergen …. Een 2e plaats in de eindrangschikking is nog altijd geprogrammeerd.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *