Kielhalen! El Capitán kent maar één straf tijdens de rooftocht over de wilde baren. Na drie kwartier werd zijn schip al de grond ingeboort. Een geluid gelijk een kanonsschot tegen de grootmast overstemde de strijdliederen: de gsm van Dries ging af. Een paar uur later moest El Capitán himself delen is de algemene malheur: na zeer slecht te hebben geslapen ging het strijdtoneel niet naar wens en moest hij alle zeilen bijzetten om in de kalme remisehaven aan te meren. Even later vergalopeerde piraat Jan zich door misrekening er een kwaliteit bij in te schieten. Zijn tegenstander bood nog remise aan, maar Jan voelde de druk om wat recht te zetten en ging kopje onder. De positieve noot was Lino, die tot het uiterste bleef doorgaan: allebei T+D met dezelfde pionnenstructuur. Daarna allebei slechts D, even later slechts pionnen, die tot het einde werden uitgemelkt. Wat een strijdlust! Wat een remise!
Er werd gespeeld op prachtige borden en stukken van het merk “Judit Polgar, the Queen of Chess” Een afscheidcadeau van vriend Paul Van Herck aan zijn club. Rest in Peace, Paul, we zullen je nooit vergeten.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *