Dat het een moeilijke namiddag ging worden tegen het jeugdig talent van Brasschaat was op voorhand wel duidelijk, maar op een 0-4 pandoering tussen de nummers 4 en 5 in de stand had niemand gerekend…

Borden 3 en 4 hadden een off-day, de stukken gingen al de doos in voor 15u30. Voor Heidi op 3 waren er verzachtende omstandigheden, nog niet volledig gerecupereerd van de griep. Ruben op 4 moest al op zet 6 achtervolgen met een stuk minder… dan wordt het moeilijk natuurlijk : 0-2 en alle druk op borden 1 en 2, die plots van koers moesten veranderen en voluit voor winst moesten spelen.

Mart ging op bord 2 (schijnbaar) een evenwichtig eindspel in van P+4p. Wits koning stond echter beter gepositioneerd en maakte hier optimaal gebruik van om het laken naar zich toe te trekken.

Gert op 1 hield het langst stand, leek lange tijd een toreneindspel met een pion minder op remise te kunnen houden, maar moest iets na zessen toch zijn meerdere erkennen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *