Het moet één van de slechtste Interclub-speeldagen ooit zijn. Ploegen 1 en 3 speelden gelijk, de andere ploegen verloren allen. Op de 22 borden kon slechts één Skogger winnen: Pascal en dan nog dankzij een enorme blunder van diens tegenstander. Gelukkig heeft het barslechte resultaat weinig gevolgen voor het klassement. Alle ploegen zijn in principe buiten degradatiegevaar, en voor ploeg 2 is nu ook het 'promotiegevaar' geweken.

2 reactie op “Barslechte Interclub-middag”
  1. Mijn partij werd op zet 46 remise aanvaard met D met 3 geïsoleerde pionnen tegen D met f+g pion. De Machine ziet het wel zitten : die boert rustig voort en wint op zet 129. Ik weet niet of ik 83 zetten die perfecte techniek zou hebben gevolgd, laat ons aannemen dat dit onwaarschijnlijk zou zijn, maar alleen al die 129 zetten vandaag naspelen was al leerrijk !

  2. Sorry Tobias, maar hopelijk helpt BRA 3 jullie toch terug in de titelrace. 🙂 Wij spelen nog tegen de top-2 en willen een grijs seizoen toch nog wat kleur geven in het slot!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *