Geel 4 leek op het eerste zicht op voorhand een haalbare kaart. Alleen kwamen ze, net tegen ons, met een versterkte opstelling. We kregen een 3,5-0,5 pandoering, een naar mijn oordeel te zwaar verdict voor het geleverde spel.

Ruben kreeg op bord 4 schaakles van een jeugdig talent. Eerst een pionnetje moeten inleveren, dan nog één, en vervolgens vakkundig afgemaakt : 0-1.

Jeremy’s partij leek lange tijd in evenwicht. Waar het fout gelopen is, moet uw verslaggever schuldig blijven, daar hij zelf krap in tijd kwam : 0-1

Mart leek, na stukwinst voor een pion, naar een winnend eindspel te gaan. Maar hij verslikte zich in de stelling, het materiaal kwam terug gelijk te staan, en er werd remise overeengekomen : ½

Gert speelde tegen 200 elo meer een sterke partij en had zelfs lang de betere stelling, nadat zijn tegenstander verkeerd geofferd had. De partij kantelde toen Gert in tijdsnood een verkeerd plan koos en de stelling als een kaartenhuisje in mekaar viel : 0-1.

Een zondag om snel te vergeten, op naar dinsdag 🙂 

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *