Mechelen 7 kwam af met de oudste speler en de jongste speler van hun club, nl. Walter Huyck (83 lentes jong) en Hugo Froeyman (8 lentes jong), reken het verschil maar eens uit. In welke sport vind je dit? Verder kwamen Jan de Geest en Koen Palstermans hun rangen versterken.

Bord 1:
Kenneth kwam goed uit de opening, waarbij hij zijn tegenstander dwong achteruit te blijven. Echter overzag hij een vork op 2 torens, waarbij hij dus een kwal achter kwam. Dankzij goed tegenspel en dat zijn tegenstander zijn kwal terugblunderde kwamen de stukken en de stelling weer gelijk. Echter kwam Kenneth hierdoor wel een pion achter en door goed doorrekenen kon hij die terugwinnen. Nadien bleven de bordjes compleet gelijk.
1/2-1/2

Bord 2:
Jef kwam stabiel uit de opening, die zeer lange tijd zeer gesloten bleef. Door steeds de stelling gesloten te houden, heeft zijn tegenstander remise voorgesteld. Jef heeft deze wijselijk aangenomen. 1/2-1/2

Bord 3:
Paul kwam vrij goed uit de opening, nadien won hij eerst een kwal, die hij goed uitspeelde. Door die kwal terug te offeren stond hij 3 pionnen voor. Zijn tegenstander deed opeens een volledige toren cadeau, die Paul gretig aanpakte. Meteen ook opgave voor de tegenstander.
1-0

Bord 4:
Heidi pakte haar opening rustig aan, zette druk op de stukken van wit. Door deze druk moest Heidi haar tegenstander een kwal geven, waarbij Heidi nog meer pionnen kon oprapen. Opgave voor wit op zijn debuut in de Interclub.
1-0

Dankzij deze 3-1 overwinning blijven we mee aan kop staan.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *