Het was weer vollen bak dinsdag boven het theatercafé voor het clubkampioenschap en het laddertoernooi. Willem, Tobias en Willem staan op dit ogenblik aan de leiding in hun reeks. 

In het laddertoernooi blijft Bart bovenaan staan.
PS1: Opgelet, spelers van reeks 3: we verwelkomen Jef als extra speler. De kalender is aangevuld met zijn partijen.

PS2: met aandrang vragen we dat de spelers die hun partij afronden, hun materiaal opbergen. De laatste speler is u heel dankbaar. Idem voor leeggoed.

PS3: uw dienaar leidt de Skotto-ranking, vooral dankzij de goede gok op de overwinning van Mart tegen Bart, welke blijkbaar voor velen een verrassing was.

3 reactie op “Vollen bak”
  1. Het zal nog veel vollenbakker worden binnenkort ! Ik zie daar een aantal speeldagen aankomen waar alleen al in de 3e afdeling acht partijen geprogrammeerd staan !

  2. In reeks 3 bestaan geen verrassingen. Bijna iedereen kan van iedereen winnen en verliezen.
    @Jef : Welcome back!

  3. Je moet een beetje je gezond verstand gebruiken. Als er zich op het bord vlak naast je een vliegende tijdnoodfase afspeelt, en jij hebt net gedaan, en je wil naar huis, dan is het in de doos kieperen van die 32 stukken een hels lawaai, met een flinke oplawaai als gevolg lang voor dat je naar huis onderweg bent. Maar in grote lijnen begrijpen we met zijn allen heel goed wat Pascal bedoelde …..

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *