We blijven nog even in de hoeve

Avatar foto

DoorJan T'Sas

jun 30, 2021 419 views

Ondanks de extra versoepelingen die sinds deze week van kracht zijn, kunnen we nog steeds niet terug naar ons vertrouwd lokaal. Doordat er daar geen modern ventilatiesysteem is, blijft de toegestane capaciteit er voor ons te beperkt (er mag in de blauwe zaal maar acht man binnen, in de rode zaal maar twee man). We betreuren dit ten zeerste en kunnen dus voorlopig enkel blijven spelen in de Dieseghemhoeve.

7 reactie op “We blijven nog even in de hoeve”
 1. dinsdag te voet naar huis. In het donker en de regen helemaal verdwaald. Doornat zag ik nog een huis waar licht brande. 6 jonge mensen dronken een laatste glaasje. 2 jonge dames hebben me met de wagen naar huis gebracht. Tja, is dat nu goed of slecht in die Dieseghemhoeve ?

 2. Jan, ik kijk er naar uit je terug te ontmoeten in het BK, half augustus. in Brugge, waarvoor we beiden al ingeschreven zijn. Dat zal dan een 16/17 maanden geleden zijn zeker ? Van een sociaal bloedbad gesproken !

  Moventoh.

 3. Jan V,je moet steeds rechtdoor stappen tot de Deurnestraat.
  Hoe kun je nu verdwalen ?
  Was er vroeger een modern ventilatiesysteem in de rode en blauwe zaal ?

 4. @Patrik: het enige ventilatiesysteem in onze lokalen waren en zijn de vensters…

 5. Je zou je kunnen afvragen waarom de verhuurders niet van de non aktiviteit hebben gebruik gemaakt, en in de loop van de voorbije lockdowns een corona proof ventilatiesysteem hebben ingebouwd.

 6. @Carlo: daar geef ik je groot gelijk in. Al decennia lang is de ventilatie in de bovenzalen ondermaats, idem wat de dakisolatie betreft.

 7. Heel simpel ventilatiesysteem kost geld ! en ze willen dit duidelijk niet investeren ! ze wisten dat al heel lang dus ze hadden dat al kunnen aanpassen .. dat beloofd voor het klubkampioenschap ! als ze in september een 4 de golf verwachtte !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *