Winterstop

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

dec 18, 2013 170 views

Het was uitkijken naar de belangrijke matchen van reeks 1 van het clubkampioenschap waar de top 4 onderling tegen elkaar moest spelen. Pascal bracht het er het beste vanaf met winst tegen Willem. Nikolaas en René deelden het punt. Pascal gaat hierdoor met een punt voorsprong de winterstop in. Verder in de stand won Wim overtuigend van Guy en liet Lino een half punt liggen tegen Patrik._LEESMEER_

In tweede reeks speelden beide leiders Carlo en Tobias niet waardoor ze beiden winterkampioen zijn. Wel waren er overwinningen voor Jan (een ongelijke-lopers-eindspel met 2 pionnen extra tegen Guy) en Jonathan.

In derde afdeling zien we Ghislain en Heidi bovenaan, alhoewel Heidi met 3 partijen minder gespeeld duidelijk in het voordeel staat. Ze won gisteren van Frank terwijl Ghislain verloor van Alejandro. De langste partij van de avond was die tussen Bart en Bart met een moeilijk paardeneindspel, waarin Bart D zijn extra pion toch mooi kon verzilveren in een overwinning. Alle andere partijen in deze reeks eindigden op remise.

In de SKOTTO neemt Wim de macht met een minieme voorsprong van 0,05 punten op Pascal.

De volgende 2 dinsdagen verwachten we dat u geniet van de feestdagen zodat we jullie allemaal met frisse moed mogen verwelkomen op het rapidcriterium van 7 januari 2014. Schol!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *