Weinigen die er aan twijfelden dat Yannick kampioen ging spelen in reeks 3 van het clubkampioenschap, maar Heidi was ook ijzersterk bezig. Daarom duurde het tot de onderlingen confrontatie dinsdag vooraleer Yannick zeker was. Knap werk na een prachtig seizoen, Yannick! En de nieuwelingen zijn goed bezig want ook in PO3.3 won Bert. We kijken al uit naar wat beiden volgend seizoen presteren!

In de hoogste afdeling zal de beslissing pas in de laatste ronde, volgende week, vallen. Pascal heeft een half puntje voorsprong op Patrik.

2 reactie op “Yannick kampioen reeks 3”
  1. Als Pascal in de laatse ronde minstens evenveel punten scoort als Patrik is hij kampioen. Als Pascal verliest en Patrik wint in Patrik kampioen. Als Pascal verliest en Patrik speelt remise staan beiden op 11.5. In dat geval is Pascal kampioen omwille vn dbetere Kashdan score. Als Pascal remise speelt en Patrik wint zijn de Kashdan scores ook gelijk. Als ik goed geteld heb is Pascal dan kampioen met een betere SBB score. Dus: Pascal heeft voldoende aan remise om kampioen te zijn.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *