Op enkele uitzonderingen volgende week na, was het voor de meesten de laatste keer dat we samenkwamen dit jaar voor het Clubkampioenschap. Vooral in 3A en 3B was het uitkijken naar de ontknoping._LEESMEER_

In reeks 1 wonnen alle witspelers, Dries, Daniel en Tobias. Daniël gaat comfortabel als leider de feestdagen in.

In reeks 2 wonnen enkel Luc en Herman hun partij. Jan behoudt een half punt voorsprong maar heeft wel nog drie partijen meer te spelen.

In reeks 3A blijft de spanning tot het einde. Paul en Gert staan schouder aan schouder op kop met 9/11. Toch zijn beiden ondanks deze indrukwekkende score nog niet zeker van kwalificatie voor PO1. Beiden moeten namelijk nog één partij spelen tegen Wim, die op één punt volgt. Ommerkelijk is trouwens dat Paul en Gert volledig hetzelfde parcours hebben gelopen en onderling een 1-1 stand hebben. Al hun scheidingspunten zijn momenteel dus identiek…

3B gaf wel een ontknoping. Yannick behaalde zijn broodnodige remise tegen Mart en zal Mart dus opnieuw tegenkomen in PO1. Knap voor een eerste deelname, Yannick! Alejandro en Heidi komen dus in PO2 terecht, samen met Ghislain en Gert, Paul of Wim.

PO1: Yannick, Mart, ?, ?

PO2: Alejandro, Heidi, Ghislain, ?

PO3: Rudi, Frank, Jef, Matthias, Michael

En ondertussen in de Skotto, speelt Paul de pannen van het dak. Zowel vorige als deze week voorspelde Paul bijna alles correct. Straf. Hij verovert daarmee de topplaats met 26 punten. Frank en Lino volgen met respectievelijk 12 en 11 punten.

Volgende week, midden in de feestdagen, spelen we een nieuwe ronde in het rapidcriterium. Allen daarheen!

Rest me nog alle deelnemers aan het clubkampioenschap te bedanken voor een zeer vlot verloop. Meer dan tweederde van de partijen van reeksen 1 en 2 zijn reeds gespeeld en in de derde reeksen zullen de voorrondes zo goed als zijn afgewerkt. In tegenstelling tot vorig jaar zullen we hierdoor een rustiger voorjaar hebben en is er dus meer dan voldoende ruimte om deel te nemen aan de Zilveren Toren.

Fijn eindejaar!

Een reactie op “Yannick mee naar PO1”

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *