Een stand van zaken na drie van de negen ronden in de Zilveren Toren: SKOG 1 staat in tweede afdeling autoritair aan de leiding 34 punten (uit een maximum van 36). De voorsprong op de eerste achtervolgers is al zeven punten. Op koers dus voor een terugkeer naar eerste afdeling volgend jaar. In afdeling drie heeft SKOG 2 na het gelijkspel tegen SKOG 3 de twee volgende matchen gewonnen. Zij staan nu tweede, met drie punten achterstand op Beveren 2.

_LEESMEER_

SKOG 3 heeft ook nog geen match verloren. Zij scoorden een comfortabele zege in ronde 2 en speelden gelijk tegen een aanzienlijk sterker Beveren 2 in ronde 3. Ploeg 3 staat nu in het midden van het klassement, maar heeft dus al wel gelijk gespeeld tegen de nummers een en twee. In de eerste ronde had SKOG 4, in vierde afdeling, in de eerste rond nog met geluk gewonnen na een foutieve opstelling van Turnhout 3. Daarna volgende een gelijkspel en een 4–0 overwinning. Zij hebben nu 29 punten, goed voor plaats twee in de stand. Turnhout 2 heeft in deze reeks tot nu toe drie keer met 4–0 gewonnen, dus het ziet er naar uit dat de eerste plaats hier al min of meer vast ligt.

Opvallend: mede door de foutieve opstelling van de Turnhout 3 tegen SKOG 4 hebben onze ploegen samen dit seizoen nog geen enkele match verloren.

2 reactie op “Zilveren Toren”

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *