Nog maar net hebben we onze deelname aan de nationale Interclubkompetitie in orde gebracht of er komt al een nieuwe clubtoernooi op ons af: de Zilveren Toren.

Een woordje uitleg: ook dat is een competitie tussen clubteams maar dan regionaal, d.w.z. met wedstrijden tussen de ca. 30 clubs van de Liga Antwerpen. De competitie wordt afgewerkt in de periode januari-maart, met uit- en thuiswedstrijden op de clubavond van de thuisspelers. Dat wil zeggen dat we onze thuismatchen op dinsdagavond afwerken, onze gewone speelavond. Uitwedstrijden vallen meestal op een vrijdag, de speelavond van de meeste clubs In totaal zijn er negen rondes. _LEESMEER_

We hebben momenteel één team in de hoogste afdeling en drie in de daaropvolgende afdelingen. In afdeling 1 spelen we op 6 borden, in de andere afdelingen op 4 borden. Het tempo van de partijen is zoals ons clubkampioenschap en alle partijen tellen mee voor ELO-punten. Onze wedstrijdleider Pascal zorgt ervoor dat de partijen voor het clubkampioenschap niet in de weg lopen. We willen graag weten of je meespeelt: a) als vaste speler of b) als reservespeler. Je kunt ook beslissen bv. enkel de uit- of thuismatchen mee te doen. Laat iets weten aan extern toernooileider Jan (jan@skoudegod.be).

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *