Voor de Zilveren Torencompetitie hebben we 4 ploegen ingeschreven: SKOG 1 speelt in de hoogste afdeling, SKOG 2 in tweede afdeling, en SKOG 3 en 4 spelen samen in derde afdeling. De ploegensamenstelling moet tegen januari worden doorgegeven, die is nog in de maak. We stellen daarbij vast dat meer spelers enkel thuismatchen willen spelen dan uitmatchen. Daardoor zal in verschillende teams met een carrouselsysteem worden gespeeld. Zodra de definitieve kalender gekend is, ontvangen alle betrokken spelers een mail met een de ploegensamenstelling. Het is dan aan de ploegkapiteins om een ‘puzzel’ te maken, d.w.z. de ploegensamenstelling zoveel mogelijk al vooraf in te vullen voor elke ontmoeting.

5 reactie op “Zilveren Toren: 4 ploegen ingeschreven”
  1. Waw, 4 ploegen. Is dat niet de eerste keer ooit dat we 4 ploegen afvaardigen?

  2. de kalender staat ook al online.
    Als de trend is dat er steeds meer enkel-thuisspelers zijn, dan betekent dat ook dat telkens dezelfde spelers de verplaatsingen en dus de kilometers “moeten” maken. Dat is ergens niet helemaal fair toch? Is dat bij Interclub ook, dat er sommige spelers alleen thuis meedoen?

  3. Voor ZT zijn de kilometers meestal heel beperkt, voor sommigen dikwijls dichter dan Mortsel. Dat zijn eerder leden die zich niet kunnen vrijmaken op vrijdag. Bij IC is dat zelden van toepassing omdat dat altijd op zondag is.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *