Op 14 januari start het Zilveren Toren tornooi met een gemeenschappelijke openingsronde in het Fort van Merksem (lees alle details op de site van de Liga Antwerpen). We zijn ingeschreven met 3 ploegen van elk 4 spelers en momenteel hebben we 19 bereidwillige skoggers klaarstaan !

Je vindt het volledig overzicht met beschikbaarheden + kalender in dit document. Het geeft weer wat ik momenteel weet. De spelers aangeduid in het vet zijn de effectieven. Graag doe ik een oproep aan iedereen om dit goed na te kijken, indien er verkeerdelijk gegevens wel/niet in staan, gelieve dit asap te melden, nog niets is definitief, maar de spelerslijsten worden ten laatste op 12/01 verstuurd !

Groeten,

Quinten 

5 reactie op “Zilveren Toren opstellingen”
  1. Quinten,

    Ik heb mij kandidaat gesteld om te arbitreren bij de openingsronde van de Zilveren Toren. Ik heb hier nog geen antwoord op gehad, dus ik weet niet of het doorgaat.

  2. of ik nu drie zetten doe of ik doen er 40 remise word het toch in elk geval geen salonremise vandaag

Reacties zijn gesloten.