De eerste ploeg moest net als vorig ronde naar Mechelen. Door het wegvallen van spelers door ziekten en andere omstandigheden moesten op het laatste moment nog invallers gevonden worden, maar dat bleek geen verwakking. Quinten won, volgens getuigen op specataculaire manier, en Patrik forceerde een eeuwig schaak tegen een sterkere tegenstander. Ook Dries en Nikolaas scoorden respectievelijk een heel en een half punt, zodat SKOG 1 onverhoopt gelijk speelde tegen een aanzienlijk sterkere tegenstander. SKOG 2 kon ook nog eens winnen, met een nipte 1.5–2.5. Ploeg 3 speelde dinsdag al de tweede ronde, maar was minder succesvol. Zij werden met 0–4 verslagen.

2 reactie op “Zilveren Toren: ronde 4/ronde 2”
  1. Het beloofd zowel in reeks 1 als reeks 2 een spannende competitie te worden. Beide SKOG ploegen staan momenteel (gedeeld) laatste, maar in de eerste reeks is het verschil tussen de tweede en de laatste maar elf punten, in reeks twee zelfs maar vijf puntent.

  2. Niets beter dan een optimist als teamleider! Als we nu al laatste staan en nog tegen de top-4 moeten denk ik dat we het wel kunnen schudden!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *