Zonnige zondag

Avatar foto

DoorJan T'Sas

apr 18, 2016 348 views

Met vier overwinningen en een gelijkspel mogen we zeker van een zonnige zondag spreken. SKOG 1, 3, 4 en 5 hielden de matchpunten in huis, SKOG 2 speelde gelijk. Door deze goede resultaten maken zowel SKOG 1, 2 als 3 nog kans op een podiumplaats. Door een speling van de kalender komen in de drie reeksen de kanshebbers voor het podium volgende week bijna allemaal tegen elkaar uit. Vooral voor SKOG 3, waarvan bij voorbaat werd gevreesd voor degradatie, is dat nu al een geweldige prestatie. Volgende week spelen we uit, maar we sluiten zoals gewoonlijk af in het Theatercafé met een etentje. Wie schuift mee aan?

8 reactie op “Zonnige zondag”
  1. Ik eet mee ! Morgen zou ik graag bij Ken het aantal plaatsen reserveren. Afspraak zondag rond 19h. Kunnen jullie je aanmelden op de website of morgenavond ? Dan kan dat geregeld worden. En oh ja, de drank is voor rekening van de club. Tnx.

  2. We hebben nog niet zo veel aanmeldingen tot nu toe, maar ik heb gisteren toch maar alvast voor +/- 12 personen gereserveerd. Van acht skoggers weet ik al iets : van Jan V – Pascal – Carlo – Patrik – Lino – Luc – Rudi Lauwers en Frank. Dus mensen : nog plaats genoeg.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *