Het was een quasi onmogelijke opdracht om SKOG 1 nog in de eerste afdeling van de Zilveren Toren te houden. Tegenstander TSM kwam vrijdag dan nog eens sterk opzetten terwijl SKOG 1 zijn topbord miste. Gelukkig werden er wel enkele andere Skoggers opgetrommeld die TSM partij konden geven. Quinten won als enige, naast de mooie remises van Guy en Nikolaas. SKOG I eindigt daarmee voorlaatste en zakt dus naar tweede afdeling. Dat heeft één voordeel, nl. de leuke ambitie om volgende jaar kampioen te worden!
SKOG II zette zijn eindspurt verder, won alweer en eindigt mooi vijfde.

Een reactie op “ZT: SKOG 1 degradeert”
  1. Het was dit jaar vechten tegen de bierkaaien, onze opstellingen waren vaak te zwak. Het organiserend verhaal was complexer dan vorig jaar o.a. omdat we benadeeld waren met de kalender, enkele topborden misten, maar ook omdat ik de tijd niet had om het beter op te volgen. Als je het allemaal bijeen telt had het een stunt geweest hadden we er wel in gebleven.

    Ik onthou het positieve, de clubgeest, op zoveel bijval kunnen rekenen in de laatste 2 rondes had ik nooit vermoed en daar ben ik dan ook bijzonder dankbaar voor.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *