Vonden we het twee weken geleden al een unicum dat zowel SKOG 1 als SKOG 2 aan kop staan in hun reeks van de Zilveren Toren, dan is het sinds gisteren nog straffer: ook SKOG 4 is nu leider! Met nog twee rondes te gaan, ziet het er dus wel heel goed uit voor onze ploegen. Toch is de buit nog niet binnen, want zowel in afdeling 3 als in afdeling  4 moeten onze ploegen nog spelen tegen de tweede in de stand. Gisteren won SKOG 4 ruim, terwijl SKOG 2 gelijk speelde. SKOG 3 verloor voor het eerst. SKOG 1 moest ondanks ELO-overwicht maar o.a. door verrrassend verlies van Daniël, tevreden zijn met een gelijkspel tegen de tweede, Chesslooks, terwijl Moretus, derde in de stand, aan een inhaalrace bezig is. De Hobokenaren komen met een steeds sterkere ploeg op en verpletterden hun tegenstander deze week met 4-0. SKOG 1 heeft evenwel nog het lichtste programma en heeft zijn lot dus volledig in eigen handen. Dat geldt ook voor onze andere teams. De ontknoping volgt volgende week en over veertien dagen.

Een reactie op “ZT: SKOG leidt in drie reeksen (!)”
  1. Op dit moment (zaterdag rond de middag) is de uitslage van Turnhout 3 in reeks 4 nog niet bekend. Normaal gezien zal Turnhout 3 voor SKOG 4 komen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *