12 reactie op “2 toernooien met Skoggers”
 1. Nils won nu blijkbaar ook in de tweede ronde van een IM (elo 2446). De uitslag staat wel in het rood gemarkeerd, maar we weten niet wat dat betekent.

 2. Het betekent misschien dat zowel Nils als die Van Kampen op normniveau zitten ?
  Of dat er een klacht hangende is ? 🙂

 3. Geen klacht deze keer. Het is gewoon hun manier om goede prestaties te benadrukken. Nils volgt hetzelfde recept als altijd: zware tijdnood omdat hij veel tijd verbruikt heeft om een stuk te winnen, hij haalt dat net en dan geeft de tegenstander op. De bulgaar blunderde zelf in Nils zijn tijdnood en Nils strafte dit af ondanks nog lang tegenspartelen van de bulgaar: het was de laatste partij die nog bezig was.

 4. ‘Nils blijft winnen’ staat er bij de gebeurtenissen van vorig jaar. Blijkbaar was dat voor herhaling vatbaar… 🙂

 5. 3de ronde inderdaad verloren tegen GM Degraeve(2523). Er zat zelfs iets meer in, maar dat in tijdnood redden tegen een gm is teveel gevraagd. Vierde ronde weer gewonnen tegen Goldstejn Gildas (2378 of zoiets).

 6. Er zijn nog andere jeugdspelers die het goed doen op dat toernooi en die met ‘weinig’ Elo staan te pronken tussen al de GM’s en IM’s. Op de 15de plaats staat na ronde 4 zelfs een pupil, als ik dat goed voor heb. Interessant i.v.m. de steile opgang van het schaakniveau (vooral bij jeugdspelers) is het interview met Karel van der Weide in Schaaknieuws. Het magazine ligt ter inzage in de club.

 7. wel oppassen met die resultaten: het zijn 5 ronden lang versneld zwitsers, je moet die TPRs maar eens vergelijken. Nils heeft vandaag remise tegen Anthony Wirig (2456) en zijn tpr zakt daardoor van 2630 naar 2592! O ramp!
  morgen weer een im: Gaponenko Inna (2468).

 8. Daar mocht hij niet mee doen denk ik. Nobody knows. Tanguy mocht er ook niet mee doen. Weet iemand wie wel of niet mag meedoen? Soit, il s’amuse tres bien ici…

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *