Maar liefst 20 Skoggers namen gisterenavond deel aan het eerste Rapidtoernooi dat SKOG op LiChess organiseerde. Het aparte paringssysteem zorgde o.a. voor grote verschillen in het aantal gespeelde partijen en variatie in tegenstanders maar uiteindelijk was het gewoon leuk nog eens 'onder elkaar' een toernooitje te spelen. Alain won na een spannende strijd het toernooi. De volgende SKOG-toernooien vind je hier.

5 reactie op “20 Skoggers op online rapid”
  1. Proficiat Alain, Maarten heeft ervan genoeten om 7 (!) keer tegen je te spelen.

    Groetjes, papa v Maarten

  2. Ik verloor van een speler, en gaf op. De volgende paring was tegen dezelfde speler, waarop ik onmiddellijk opgaf na 1 zet. Hier is nog werk aan de winkel. Zeven keer is wel helemaal over de rooie.

  3. Het is misschien zinvoller om van het aanstaande Lichess-blitztornooi er weer een gesloten tornooi van te maken…

  4. Lichess wacht niet tot alle partijen gespeeld zijn om je een nieuwe tegenstander te bezorgen. Dat betekent dat een toernooi veel meer deelnemers nodig heeft om te vermijden dat je telkens tegen dezelfde mens moet. Maar dan nog denk ik dat het beter kan: zeven keer tegen dezelfde speler is gewoon absurd. Iet of wat programmeur kan er toch voor zorgen dat daar een maximum op zit… Ook vreemd bij lichess is het feit dat je laatste partij niet meer meetelt voor de eindrangschikking, zodra de toernooitijd verstreken is. Een tegenstander die totaal verloren staat, kan dan zijn tijd laten wegtikken tot het toernooi afgelopen is (al meegemaakt), en daardoor het eindklassement beïnvloeden. Kortom, heel leuk, maar er is nog wat werk aan.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *