Slechts 4 ploegen traden zondag aan voor de interclub-competitie, want SKOG IV en V waren bye. SKOG I ging onderuit tegen het lichtjes sterkere Landegem. Al snel zag het er op de meeste borden belabberd uit. Dat uiteindelijk enkel Pascal en Jan hun partij verloren, mag een klein wonder heten._LEESMEER_

In SKOG II verloren Jeroen en Jan snel, maar even leek het Wit-Russische deel van de ploeg de bordjes terug gelijk te kunnen krijgen. Oleg won mooi, maar Andrej geraakte toch niet verder dan remise. Een nipte nederlaag dus.

In SKOG III tastte Carlo al snel mis in het koningsgambiet, maar geen nood, de andere 3 borden zetten dit schitterend recht met een 3-1 overwinning.

SKOG VI kreeg een ijzersterke tegenstander voorgeschoteld, maar behaalde toch nog anderhalf punt. Knap Benjamin en Michiel!

3 reactie op “4 SKOG-ploegen in actie”
  1. Oeps, knap, Skog 3 staat 2e. Misschien komt er zelfs nog een verslagje vanuit een van al die ploegen, maar veeleer verwacht ik in de om zich heen grijpende malaise zelfs dat niet meer. Verslag vanuit 2 of 6 ?? Komaan. Verslag vanuit 1 ? Misschien klassiek, vanwege JT, misschien echter ditmaal in een protestvorm, vanuit BvT. Ra ra waar heeft die gekke penningmeester nu weer zijn mosterd gehaald ? Praten, praten, maar als de toog heel erg vroeg leeg staat, en het praten eindigt in een gedicht, wat natuurlijk altijd de voorkeur heeft boven een goot, dan wil je wel enkele dingen kwijt. Ik heb er zo nog wel een aantal./ Sorry boys van de 3e ploeg, dit was mijn verslag op mijn manier, veel collega’s zal ik ditmaal niet hebben.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *