Nog tot 2 augustus spelen Lino, Andrej, Oleg en Benjamin het Open van Charleroi mee. Andrej (tegen een GM) en Oleg (tegen Yordi Schaeken) verloren hun openingspartij. Benjamin speelde sterk remise tegen een 1900+. Ook een zeer straf resultaat van Lino: remise tegen Jan Van Mechelen (2269). Mooie start jongens!

12 reactie op “4 Skoggers in Charleroi”
 1. Ronde 3:
  Ik, Lino en Andrej spelen remise. Oleg verliest

  Ronde 4:
  Ik en Andrej winnen. Lino en Oleg verliezen.

  Ik heb 2/4
  Andrej heeft 2.5/4
  Lino heeft 2/4
  Oleg heeft 1/4

 2. ronde 5:
  Ik en lino winnen.
  Oleg en Andrej verliezen

  Ik:3/5
  Lino:3/5
  Andrej:2.5/5
  Oleg:1/5

 3. ronde 6:
  Oleg wint
  Ik en andrej spelen remise.
  Lino verliest

  Ik:3.5/6
  Andrej:3/6
  Lino:2.5/6
  Oleg:2/6

 4. allee, uitschakeling van de verdediging met paardwinst niet gezien.

 5. ronde 7:
  Lino en Oleg winnen.
  Ik en Andrej verliezen

  Lino:4/7
  ik:3.5/7
  Oleg en Andrej:3/7

 6. Tornooischakers opgelet, Lino, Oleg, Benjamin en Andrej en alle anderen die nog aan een tornooi gaan deelnemen : hier komt de langverwachte wijze raad van een doorgewinterde kiebitzer. Je mag vooraf doen wat je wil, ronden acht en negen beslissen het hele veld. Ik bedoel maar Benjamin, als je morgen honderd zetten moet spelen om die ene remise-achtige rotstelling te winnen, moet je die honderd zetten spelen. Niet redeneren vanuit een remise-calculatie naar de laatste ronde toe. Vanuit die eventueel hardnekkig bevochten 4,5 op 8 kan je vrij ademen, en meer ook, en op de slotdag kan je dan nog doen wat je moet doen naargelang je overschot aan energie. Een jongen als jij moet na 7 ronden nog altijd blaken van energie. En wat als dat mislukt ? Niks. Twee keer niks, dat is het geheim ! Succes.

 7. ronde 9:
  Ik, Andrej en Oleg winnen.
  Lino remise.

  Andrej 5/9 (+2e bij -1900)
  Lino 4.5/9 (+4e bij -1900)
  Ik 4.5/9 (+2e bij -1700)
  Oleg 4/9

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *