Het Interclubseizoen nadert zijn einde en traditiegetrouw vieren we dat met een etentje in het Theatercafé.
Op zondagavond 22 maart om 20 uur, na de laatste partijen, beginnen we er aan. Meld je hier aan met het aantal personen zodat we Kristien op tijd kunnen laten weten hoeveel Skoggers ze die avond mag bedienen.

Praktisch:
– het eten betaal je zelf, de drank is voor de club.
– partners zijn ook welkom

Allen daarheen!

10 reactie op “Afsluiter interclubseizoen”
  1. We hebben afgelopen zaterdag tot ons groot genoegen mogen vaststellen dat we niet de enigen waren die voor afschaffing van bordpunten over matchpunten waren !

    Oude God 2 is dit jaar de pineut maar volgens het nieuwe systeem zouden we nu eerst staan.

    Lees een overzicht op http://schaakfabriek.be/2009/03/16/gunther-delhaes-is-bondsvoorzitter-af/

    Overigens, wat niet bij het artikel staat is de SCHANDALIGE houding van de VSF inzake de verkiezingen, sommigen waren zo begaan in persoonlijke vetes of frustraties dat ze bijna hun eigen federatie buitenspel hadden gezet in het KBSB bestuur, zeg maar vooral “dank u wel” aan de Waalse schaakfederatie EN de Liga Antwerpen dat dit juist niet is gebeurd (één stem schol het). Onze liga is de 2e grootste, maar dat vinden sommigen blijkbaar irrelevant…

  2. Het is een blijft een krabbenmaand, Quinten. Al 25 jaar merk ik op bijna alle echelons niets anders dan verborgen agenda’s en persoonlijke vetes. En het schaken is daar jammer genoeg nooit beter van geworden. Enfin, wat de matchpunten betreft: hopelijk worden we volgende jaar nu niet toevallig kampioen met bordpunten en tweede met matchpunten 😉

  3. Ik ook, ik had mij al aangemeld in een vorig berichtje. Dat maakt tot nu toe 9 personen, ik zal zondag voor ons vertrek naar Brussel het MLS op de hoogte brengen dat we met circa 10 personen zullen komen eten ’s avonds.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *