Dit weekend is het zover: het SKOG weekend.
Zaterdag komt de jeugd in actie, zondag de rapidspelers. De inschrijvingen lopen vlotjes binnen, dus we verwachten een hoop volk in het Parkske!_LEESMEER_

Heb je nog zin om tijdens één van beide dagen een handje toe te steken, al is het maar even, dan wordt dat ten zeerste geapprecieerd. Ook partners, die bvb achter de toog  willen helpen, zijn welkom! Zaterdagavond volgt er nog een etentje voor de medewerkers, maar daarover later meer…

We trachten in de loop van maandag alle uitslagen online te krijgen. Tot zaterdag of zondag!

3 reactie op “Aftellen naar Skog-weekend”
  1. Vanavond om 17u bouwen we op. Dus als je straks even tijd hebt, spring dan zeker eens binnen in het Parkske.

  2. De inschrijvingen blijven gestaag binnenlopen. Nu al kunnen we stellen dat het weer een zwaar deelnemersveld zal worden zondag op het rapidtoernooi. Heb je minder dan 1800 of 1600 elopunten, check dan zeker eens de deelnemerslijst.
    De kans om een ratingprijs van 100, 60 of 30 euro te winnen ligt in deze reeksen letterlijk binnen handbereik, wegens amper concurrentie! Schrijf je nog snel in!

  3. Proficiat aan Tobias en medewerkers voor de voorbeeldige organisatie.En dank aan Vanya voor de immer lekkere dagsoep. Dit is zeker voor herhaling vatbaar !!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *